Barakli Ortaokulu


Vizyon: "Evrensel eğitim öğretim ilkeleri doğrultusunda,gelecekte bölgenin en başarılı okullarından biri olarak kurumsallaşmış bir ilköğretim kimliğine sahip olmak"

Misyon: "Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, Cumhuriyet’in değerlerine saygılı, Ülkesini ve ülkesinin insanını seven, Başkalarının haklarına saygılı, Değişen ve gelişen dünya koşullarına rahatlıkla uyum sağlayabilecek bireyler yetiştirmektir."

Başarılar: Okulumuz 2016 - 2017 eğitim öğretim yılında TEOG sonuçlarına göre; Ufuk AVDAN Atatürk Anadolu Lisesine, Zekiye AYGÖREN Yeniceabat Anadolu Lisesine yerleştirilmişlerdir. Okulumuz 2015 - 2016 eğitim öğretim yılında TEOG sonuçlarına göre; Arif BAŞARAN Bursa Erkek Lisesine yerleştirilmiştir. Okulumuz 2014 - 2015 eğitim öğretim yılında TEOG sonuçlarına göre; Şerife BİÇER Bursa Erkek Lisesine, İlknur ORHAN Bursa Kız Lisesine yerleştirilmişlerdir. Okulumuz 2013 - 2014 eğitim öğretim yılında TEOG sonuçlarına göre; Özcan CİNGÖZ,Esra SAYGAÇ Cumhuriyet Anadolu Lisesine, Ayşegül PEHLEVAN Süleyman Çelebi Anadolu Lisesine, Kerim AĞLAŞAN ve Osman UYSAL Ali Osman Sönmez Anadolu Lisesine, Engin BİBİ Selimiye Sağlık Meslek Lisesine, Ayşenur BİBİ İbni Sina Sağlık Meslek Lisesine yerleştirilmişlerdir.

Saatler: 8.50 - xx.xx(yemek Saati) xx.xx-15.30
Isınma: Kömür Kaloriferli
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Lojman: 1 -
Servis Bilgisi: Büyükdeliller, Küçükdeliller, Kozbudaklar, Pınarcık, Dağdibi ve Epçeler Mahallelerinden öğrenciler taşımalı olarak okulumuza gelmektedir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 05354095383

Belgegeçer - (224) 873 6012

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://kelesbaraklioo.meb.k12.tr

Adres - BARAKLI MAH. ÇATAK SK. NO 22 KELES / BURSA

Öğretmen :9
Öğrenci :39
Derslik :4
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1660
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Yerleşim Yeri - Baraklı Mahallesi Keles / BURSA

Adres - BARAKLI MAH. ÇATAK SK. NO 22 KELES / BURSA

Ulaşım İl Merkezinden İlçeye Ulaşım Batı garajından hareket eden Keleskoop araçları ile yapılmakta. Öğrenciler okula okul servisi ile veya yürüyerek gelmektedirler.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz il merkezine 45 km., İlçe Merkezine 7 km uzaklıktadır.